četvrtak, 19. rujna 2013.


Club Penguin Medieval Party 2013



Medieval Party

Club Penguin je dobio dugo očekivani Medieval Party. Napokon je ovdje s novim sobama, ukrasa i napitcima. Da biste započeli dnevnik na Club Penguinu morate razgovarati s Geryjem na Sveučilištu - on će vam dati svoj Garianninu knjigu napitaka. 

 Nakon što ste to učinili, kliknite na njega kako bi ga otvorili i skupljati magične sastojke za stvaranje napitaka posjećujući mjesta na karti i potrazi za sastojcima.
 
Nakon što ste pronašli svih 5 sastojaka,vrijeme je da izradite neke napitke! Okrenite stranicu i kliknite na "Stvaranje napitak" ...
  
Malo vrijeme za igru! Da biste stvorili napitak samo odbijaju objekte u navedenom redoslijedu na vrhu popisa i ispustite u kotao. To je jednostavno ... ali budite oprezni!
  
Ako ispustite sve sastojke u ispravnom redoslijedu tada će se transformirati u prekrasnog, pahuljastog, slatkog jednorog!
  
Tako treba! Uspješno ste formulirali napitak! Koristite ga kako bi se transformirati u bijelog puffle i započeti začarani avanturu!

I ne zaboravite provjeravati  nove srednjovjekovne predmete u stranačkom katalogu (nalazi se na donjem desnom kutu zaslona).
 
Došle su i 3 nove emocije.Pogledajte ih:




Nema komentara:

Objavi komentar